Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

In centrul atentiei,frumusetea

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat dioda laser vascular 980nm, 5 in 1 Profesional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SQIN
Cod produs
LV-980nm 5-in-1
Out Of stock
Descriere
SQIN LV980nm 5 in1 utilizeaza beneficiile diodei laser cu lungimea de unda de 980nm impreuna cu tehnologiile de ultima generatie ca sa ofere solutii pentru tratamentul a 5 tipuri de probleme estetice foarte des intalnite in prezent.

Aparatul are caracteristici care il plaseaza in topul aparatelor pentru tratamente vasculare, iar gama diversificata de tratamente fac din acesta solutia ideala pentru saloanele de infrumusetare.

Puterea aparatului de 60W asigura tratamente eficiente, cu efect imediat, cu un timp minim de recuperare, cu rezultate spectaculoase si de lunga durata.

Principalele aplicatii estetice  si terapeutice :

- Indepartarea vasculara: telangiectazie (vene paianjen), angioame, rozacee, cuperoza, venectazii.
- Indepartarea micozei unghiilor (Onicomicoza) si a diverselor boli infectioase, fungi care apar pe suprafata unghiilor, pe patul unghiilor, sub unghie sau pe tesuturile din jur.
- Fizioterapie prin producerea efectului de acupunctura, moxibustie si cromoterapie asupra corpului.
- Rejuvenatie, indepartare riduri si antiinflamator: actiunea termica si cromatica a fascicolului laser tinteste direct asupra celulelor de colagen si a fibroblastelor din derm.
- Tratament exeme si herpes: energia laserului este absorbita de tesut, creste imunitatea pe zona tratata.
- Aplicator Ice: compresa rece are scopul de a reduce temperatura tesuturilor locale, de a micsora vasele de sange si de a reduce sensibilitatea tesuturilor la durere. Se aplica inaintea oricarui tratament laser.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura